Nu öppnar Water Stars!

Hej på er alla fina!
 
När jag nu skriver detta meddelandet så vet ni att WS har öppnat upp för ansökningar och antagningar igen. Det har gått en lång tid sen sist, men vi hoppas att det kommer gå lika fort att fylla klubben med härligt folk, som det gjorde förra gången. 
Precis som förra gången så finns vi på server 2, Marshmallow Cloud. Där kommer vi ALLTID att vara!
Men WS har nu fått lite nya regler, vilket det kommer komma ett inlägg om senare. T.ex så kommer vi starta upp Godis-Lådan igen, men denna gången kommer den innehålla andra priser och saker. Vi har också ett litet annat system nu i början, gällande att ta in folk i klubben. Gamla Water Stars medlemmar får självklart gå med utan att ens behöva ansöka, det är bara att höra av sig till mig, Isabella Waterstar. Men om du har en kompis som är med i WS så kan du gå med på så vis också. Jag måste bara helt enkelt se till så att jag är säker på att du är en mogen, snäll och social person - som verkar platsa i Water Stars. Din kompis som är med i WS kan lägga ett gott ord om dig, men det är självklart du som vill gå med, som måste kontakta en ledare om att gå med i klubben.
 
 
 Hemsidan kommer fyllas upp med lite smått och gott nu under veckan, och ni kommer se många inlägg läggas ut. Ha nu en jätte bra dag, så hörs vi!


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-PTrackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus