Dags att sätta in ridlärare!

Hej på er alla!
Nu är det dags för Water Stars att ta in ridlärare. Vi kommer ha två ridlärare per "ämne."
Vi kommer att ha lärare inom:
  • Dressyr
  • Hoppning
  • Terräng
  • Western (Vid intresse)
Som ridlärare kommer du att hålla en ridlektion varannan vecka. Det är därför vi kommer använda oss av två ridlärare per ämne. Så att vi alltid kommer att ha en lektion per vecka. Detta betyder då att vi kommer att ha minst 4 event per vecka. (5 om man räknar med klubbmöte.)
 
Men hur ansöker man till att bli ridlärare? Jo, du måste självklart vara med i klubben för att ansöka till ridlärare. Är du det så kan du lägga en kommentar på detta inlägget -
Då skriver du in ditt Starstable namn, men epost och bloggadress kan du bara hoppa över.
I kommentaren ska du skriva inom vilket ämne du vill vara lärare i, och även motivera varför vi just skulle ha dig som ridlärare!
 
Efter en liten tid kommer vi att ta kontakt med dig gällande detta, och du kommer få hålla en liten provlektion för ägarna. Den ska vara rätt kort, runt 10 minuter bara. Så att vi får en liten inblick i hur du skulle vara som ridlärare!
 
När alla de ansökande har fått hålla sin provlektion så kommer vi att välja, och vi kommer sedan ta kontakt med dig gällande om du blev lärare eller inte.
 
Lycka till! Mvh Isabella, Hanna, Willow.


KOMMENTARER
Cassandra Discoheart

Dressyr, Hoppning & Western :) Jag gillar dessa ämnen och jag känner att detta skulle vara ett bra sätt att "komma in" i klubben xD Jag älskar även western,hoppning & dressyr :) mvh Cassie

2015-12-12 15:50:42
Astrid wolfstreet aka Majken

Hej jag älskar terräng och har haft bäst någonsin i många tävlingar runt om i jorvik. Och jag har varit terräng lärare innan så jag vet hur man håller i ett event

2015-12-12 16:34:31
Saga Shyhaven

Jag vill bli terräng lärare för att jag känner att det är min grej och jag trivs med det. Jag gillar att hålla terränglektionerna och att planera inför dom osv. Sedan har jag också varit terränglärare i många andra klubbar och medlemmarna har haft kul och har längtat till nästa lektion osv.

2015-12-12 21:32:15
Miranda Spiderstar

Jag skulle vilja lära ut i dressyr. För att dressyr är en riktigt fin gren att rida. Jag kan mycket om dressyren osv. Jag tycker jag har det som krävs för att bli dressyrridlärare.

2015-12-13 19:27:47
URL: http://mirandaspiderstarsso.weebly.com
Klara Sycake

Jag vill blir dressyrlärare. I min gammla klubb tog jag hem vinsten i KM. IRL är det min hobby inom ridningen och jag är ganska skolan eller vad man ska säga. I min gamla klubb hållde jag också i lektioner som var mycket uppskattade! Jag tror jag skulle passa bra so det! Annars gillar jag terräng då jag vann KM där också haha! :) MVH Klara Skycake!

2015-12-13 19:37:17
Felicia Archland

Jag vill bli ridlärare i hoppning för att IRL så brukar jag ha hopplektion varje vecka och kan ganska mycket om jag får säga det själv. Tycker även det är riktigt kul att utvecklas innom hoppning och att lära ut. Jag har varit hopplärare i en annan klubb förut och det var riktigt kul! Har redan en massa idéer på vad jag ska göra på hopplektionerna och hoppas att alla kommer tycker det är roligt!

Skulle jättegärna bli hopplärare, det är kul och man utvecklas verkligen. Man lär sig ''knapparna'' på hästen inom hoppning!

Hoppas jag blir ridlärare,
Med Vänliga Hälsningar, Felicia Archland <3

2015-12-13 19:58:20


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-PTrackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus